perjantai 23. syyskuuta 2011

Vauvakuumetta?

En kestä kun netti on täynnä hauskoja lastenvaatteita ja tarvikkeita. Sietämätöntä! ;)
Muistan vieläkin omasta lapsuudesta kun äiti oli tehnyt mulle pienen punaisen repun. Se oli niin hieno, rakastin sitä! Mini Kånken on niiiin nähty, joten jos mulla olis pieni taapero voisi hän saada tarhareissulle mukaansa tällaisen. ;)

/// Baby fever?
It's almost unbearable that the internet is full of cool clothes and accessories for kids. I still remember from my childhoold when my mom made me the most beautiful red backpack. I just loved it!
Mini Kånken is so out! ;) If I had a kid going to daycare, she/he would take this with them.

5 kommenttia:

 1. Onpa kiva! Mulla tollanen taapero olisi, joten kuuluu kysymys: mistä?

  VastaaPoista
 2. Reppu on merkiltään Skip Hop ja sitä saa Suomesta tilattua esim. täältä Tohvelisankarista: http://www.tohvelisankari.fi/kerhoreput/?c=kerhoreput

  Kiva uutuus, eikö?! :)

  VastaaPoista
 3. Juu, pöllö ja apina voisivat päästä meille asumaan. Sulla on muuten ihana blogi - ja just ihanat teemat. :) Me likes!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Oikein mukava kuulla. Ja kiitos kivoista kommenteista myös! Ne antaa vinkkiä siitä, että joku näitä mun juttuja lukeekin enkä vain seinille huutele. :)

  VastaaPoista
 5. Hauska ja reipas reppu. Reppuihin liittyy niin kovasti tunteita ja muistoja. Ensimmäiset kouluvuodet ja uuden repun hankinta - sitä ei voi koskaan unohtaa. Reppu on lopulta aika läheinen kapistus - tärkeät asiat aina siinä lähellä vähän kuin pala kotia mukana. Kiva blogi sulla =)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva!