torstai 15. joulukuuta 2011

Kissojen leikkipuistoTässä vihdoin vähän kuvaa karvakorville rakentelemastani leikkipaikasta. Ensimmäisessä vaiheessa tein tuollaisen kolmion mallisen hyllyn olkkarin oviaukon yläpuolelle. Oven oikealla puolella on kuuskyt senttiä syvä kaapisto, siksi tämä kolmion muoto sopi siihen hyvin. Kaks kissaa mahtuu sinne vaikka painimaan!
Tuossa nurkassa oli sitten sopiva paikka raapimispuulle, jota pitkin kiipeää sekunnissa hyllylle jos sattuu olemaan kissa! Ja voi että sitä rallia mikä tuossa käy. Ei ole kissoilla tylsää! Hylly toimii mainiosti nukkumapaikkana ja siellä köllötellään tyytyväisenä yksin tai yhdessä.

///

New playground for my hairy friends. Brilliant place for wrestling and sleeping. They just love it!

4 kommenttia:

 1. Justiinsa tänään aattelin sua ja nimenomaan kissajuttuja joista joskus höpötettiin. Aika metka keksintö! :D Mitä matskua käytit tohon kiipeemisrunkoon?

  VastaaPoista
 2. Telepatiaa! :)
  Toi raapimispuu on paksusta pahvirullasta. Sellasesta joita käytetään esim. 4m leveiden muovimattorullien sisällä. Saa rautakaupasta ilmaseks! Siitä sahasin sit sopivan kokoisen.
  Pintamatsku on sisalia, kokolattiamattoa. Ei ihan edullisin ratkaisu mut edellisessä asunnossa mulla oli tommonen myös (3m korkee)ja pyöritin siihen sisalnarua. Jaksoin puoleen väliin. :D Matto oli aika helppo nitoa tuohon.

  VastaaPoista
 3. Kiva että löysin tänne ja sinulla on venäjänsinisiä. Niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :)

   Nuo kisut eivät itseasiassa ole venäjänsinisiä vaan pelastamiani "sekarotuisia" löytökissoja, mutta sukua kyllä vahvasti venäläiselle ja eurooppalaiselle.

   Poista

Kommentti ois kiva!