keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pyrähdys PunavuoressaKESÄ! Se on täällä!!

On ollut tässä niin tiukka työputki, ettei ole bloggailuun enää energiaa riittänyt. Oikeastaan vapaa-aikaakaan ei tyypilliseen tapaan ole juurikaan ollut. Mutta ONNEKSI nyt aurinko paistaa ja piristää! Ens viikolle suunnittelen irtiottoa arjesta. Vähän remppaa ja järkkäilyä kotosalla ja sit ehkä pieni sisustusmatka länteen tai etelään tai... Toivottavasti toteutuu!
Mukaani tarttui muuten jokin aika sitten heräteostoksena tällainen nimikyltti matkalaukkuun. Siitä se ajatus sitten lähti...Tänään pääsin yllättäen aiemmin töistä, joten kävin pienellä Punavuori-kierroksella. Löytyi kiva ideakirja Hobboksin Kevätjuhlaviikon alesta. Olen hulluna tällaisiin työhuonekirjoihin. Oma työhuone kaipaisi lisää neliöitä ainakin kymmenen, mutta mieluiten sata. :)

Hellepäivän kunniaks annoin itselleni luvan käydä piiiitkästä aikaa vaatekaupassa. Tuntuu, että vaatekaappi vain pursuilee talvivaatteita eikä kesäksi ole _yhtään mitään_ päälle pantavaa. Nyt on edes pari riepua. ;)

Oikeastaan etsin kuumeisesti uutta ruoka-/työpöytäratkaisua. Punavuoressa kävin siis pääasiassa sisustusliikkeissä. Sain tänään ideoilleni tukea, kun näin muutaman pöydän ihan luonnossa. Vielä täytyy vähän aikaa hautoa, jospa syntyis joku megaidea!

Ai niin, Roballa ehdin käväistä ekaa kertaa uudessa Kippo-"jogurttikahvilassa". Suosittelen! Ostin aivan mielettömän ihanan smoothien. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva!