maanantai 13. kesäkuuta 2011

Valoja ja varjoja


Harmaan ankea sadepäivä sai yllättävän käänteen kun posti toi melkeinpä kirjaimellisesti valonsäteen tullessaan. Musta Taide lähetti kaksi valokuvakirjaa, joista toinen sai kauneudellaan aikaan melkein kylmät väreet. Tässä Hannes Heikuran uudessa teoksessa liikutaan valon ja varjon rajamailla, hämärän vyöhykkeellä. Siis siellä, missä me kaikki elämme, mutta jota emme yleensä näe. Taas niin kaunista, Hannes!
Tsekkaa Hannes Heikuran Dark Zone-näyttely Tennispalatsin taidemuseossa 17.6.-4.9.2011.

Toinen päivän piristys on kameraan uusi objektiivi, joka ehti onneksi saapua ennen huomenna alkavaa lomareissua. Se oli sitten mun synttärilahja itselleni.. ja nimipäivälahja ja joululahja ja ja... ;) Testikuvaan pääsi toinen karvaisista riiviöistäni ja ahkerista apulaisistani. Paavo tykkää bloggaa!

Huomenna lähden loppuviikoksi sisustusmatkalle Tukholmaan, jeee! Pieni tauko siis tähän väliin. Palaan linjoille viimeistään ensi viikolla Tukholman herkkujen kanssa. Kivaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hei missä viipyy Tukholman kuulumiset? Nyt tänne niitä ja äkkiä!

    VastaaPoista
  2. No älä muuta sano! :) Hirveät paineet postauksiin mut työkiireet vie nyt kaikki voimat. Pian pian pian.. ;)

    VastaaPoista
  3. Löytyipäs täältä kiva blogi, varmaankin juuri tuolta Kettukarkin kautta. :) Kävin viime viikolla katsomassa Heikuran näyttelyn Tennispalatsissa. Se se vasta oli upea! Hengästyttävän hienoja valokuvia!

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva!