tiistai 16. heinäkuuta 2013

Myyty!


Hei vaan pitkästä aikaa! Nyt kävi niin, etten ehtinyt edes kaikkia kotini sisustusjuttujani julkaista kun jo sain päähäni, että riittää tämä Helsingin Kalliossa asuminen ja on aika muuttaa vähän maaseudun suuntaan, omaan taloon, omaan rauhaan.
Niinpä laitoin asuntoni nettiin myyntiin näillä edellä olevilla kuvillani ja alle viikossa sain sellaisen tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Samalla varmistui kaupat vuonna 1948 rakennetusta rintamamiestalosta lähikunnassa. Jipii! Täysin remontoitava puutalo, iso piha, pikkuinen 50-luvun uima-allas, puulämmitteinen pihasauna ja puutarha vanhoilla omenapuilla. Tykkään! Rakennusoikeuttakin on niin paljon jäljellä, että voi miettiä pientä laajennusta päärakennukseen ja uutta autotalli/verstas/varasto-yhdistelmää. Siis kaikkea sitä, mitä olen jo pitkään kaivannut. Voin jo nähdä itseni saunan jälkeen istuskelemassa terassillani lämpimässä kesäillassa. Aijai. :) On se jännää, miten ikä muuttaa mielipiteitä, toiveita ja tarpeita. Hinta tällä unelmalla on se, ettei tiedossa ole ylimääräistä vapaa-aikaa tulevinakaan vuosina, vaan sepä ei haittaa kun kyseessä on jo elämäntapa.

4 kommenttia:

 1. Ootsä kyllä aika kreisi tyyppi :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa!Tervetuloa rintamamiestalolliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos! En malta odottaa, että pääsen ens viikolla heilumaan purkuraudan ja ruohonleikkurin kans! Ja oijoi, sisustussuunnitelmia ja haaveiden toteutusta... <3

   Poista

Kommentti ois kiva!