maanantai 29. heinäkuuta 2013

The puutalo!


Siinä se nyt on. Ja se on mun! <3 Reippaasti remontointia tiedossa. Täysin peruskorjattava kun hän on. Oivoi, miten ne kasvot kohoaakaan lähitulevaisuudessa!
Tänään kävin vähän repimässä noita ankeita mineriittilevyjä irti. Alla varsin hyväkuntoinen vuorilaudoitus. Kyllä se siitä... Enää noin sata tuhatta ongelmajätelevyä irroitettavana. Hehe.
Ihan ekana kuitenkin teen selvää tuosta junttaantuneesta heinikosta, jota joskus muinoin on voitu myös nurmikoksi kutsua. Ei ihan hetken juttu liene sekään, kun pitää mielessä, että leikeltäviä neliöitä on yli tuhat. Ei lopu työt tältä tytöltä ihan heti kesken!

10 kommenttia:

 1. Oi onnea! Wau, työtä varmasti riittää, mutta on sen arvoista, kun saa laittaa omaa mökkiä. :) Kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Työtä on, mutta kun pitää tavoitteen kirkkaana mielessä niin jaksaa painaa!

   Poista
 2. Toivottavasti kirjoitat aktiivisesti remonttityön vaiheista niin pysymme täällä Tampereellakin ajan tasalla :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Kivan näköinen talo ja pihapiiri :) Onnea projektiin ja elämäntapavalinnasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Tämä tosiaan on elämäntapa. Ei voi muuten järjellä perustella. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ja aito viiskytlukulainen vieläpä. Tykkään! Jos mulla joskus lapsia niin heillä hyvä tuossa räpiköidä. Nyt päätyy lummealtaaksi tms. :)

   Poista
 5. Onnea idyllisen näköisestä paikasta!! Ihku allas! Tuosta kuvasta ei vois päätellä hetikään koska se on otettu ja onko edes suomesta, jotenkin "tunnelmallinen" :) mielenkiinnolla odotan remppapostauksia! Säästäthän säästettävän vai laitatko kaiken uusiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Muutto keskeneräiseen taloon häämöttää! Huhhuh. Remppapostaukset pahasti jälkijunassa, mutta jospa sitten muuton jälkeen ehtisin/jaksaisin.

   Säästän niin paljon kuin mahdollista, ehdottomasti! Ja muutenkin vanhaa vaalien koitan rempata ja uusia. Vanhaan malliin tekeminen vaan ei aina ole sitä kaikkein edullisinta. :/

   Poista

Kommentti ois kiva!