maanantai 23. toukokuuta 2011

Etsii, etsii vaan ei löydä..?


Kuva: VippAika monta kuukautta olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti etsinyt uutta nestesaippuapulloa ja vessaharjaa. Eipä meinaa löytyä sopivia. Pitkän pähkäilyn jälkeen olen nyt päätynyt tähän Vippin saippuapulloon. Sen pumppusysteemi tuntuu toimivan niin hienosti. Hintaa kuitenkin on sen verran paljon, että täytyy ehkä vielä muutama kuukausi miettiä onko se järkevä sijoitus. :) Sillä aikaa ainakin väliaikaisratkaisuna toimii tämä La Compagnie de Provencen lasipullo.


Käytän kasvopyyhkeinä vain ja ainoastaan valkoisia pyyhkeitä. Ne luo illuusion pyyhkeestä, josta ei irtoa kasvoihin nukkaa. Heh. Jostain syystä kaikista valkoisista pyyhkeistäni puuttuu se lenkki, josta pyyhkeen saa naulakkoon. Olen aikonut ja aikonut ommella lenkit, mutta enpä ole ehtinyt. Tähänkin ongelmaan löytyi siedettävä väliaikaisratkaisu! Tosin nyt tämä pyyhe sitten roikkuu alempana kuin käsipyyhe. Hiukan se pedanttia häiritsee. Täytyy ehkä hakea toinen musta pallo...

Vessaharjan etsinnän päätin lopettaa tuloksettomana. Kaikki löytämäni harjat ovat epäkäytännöllisen mallisia. Päätin tehdä itse! Saapa nähdä tuleeko siitä koskaan valmista.

5 kommenttia:

 1. Hei mistäs on tuo hammastahna - onko se hammastahna (metallituubi)?

  VastaaPoista
 2. Kyllä se hammastahnatuubilta näyttää mut kuva on lainattu Vippiltä ni en ossaa sannoo. Nyt eiku tuunaamaan Pepsodent-tuubia hopeaspraylla. ;)

  VastaaPoista
 3. Ai katsos niinhän olikin, siis Vippiltä tuo kuva. Nuo kyseiset tuubit on ainainen ongelma kylppärissä, näyttävät niin kauheilta. Jotain on kyllä keksittävä...

  VastaaPoista
 4. Hei kerropas vielä, mistä tuo pyyheripustinpallero on? Ja ymmärrän niiiiiiin hyvin, että häiritsee, jos pyyhkeet ovat eri korkeudella. :)

  VastaaPoista
 5. Ripustin on Pentikiltä.
  Ei pääse unohtumaan, koska palloon on pitänyt valkoisella printtaa firman logo, aavistuksen ärsyttävää, mutta onneksi se jää näppärästi piiloon toiselle puolen. :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva!