keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ready, steady, GO!

"On December 23, 1966 The final edition of TV music show 'Ready, Steady, Go' is broadcast. The special guests for the farewell show are the Who." Näin kirjoittaa Retro Rebirth blogissaan, josta lainasin tämän kuvan oman blogini aloitusta vauhdittamaan. Tuo rock/pop-musaohjelma, RSG!, oli 1960-luvun Britanniassa ensimmäisiä lajissaan. Ohjelmassa ehti esiintyä mm. The Rolling Stones, The Supremes, The Beatles, The Who ja monta muuta aikakauden "The"-bändiä.

No, nyt varsinaiseen asiaan. Näin siis starttaa mun pääosin sisustusaiheilla täytettävä Mood Swing-blogi; kivat kirpparilöydöt, sisustus-projektit, remppavinkit, designhaaveet, arjen haasteet, lomafiilistelyt... ja aina kuvilla varustettuna!

Kylläpä pitkään olenkin pyöritellyt mielessä tätä blogin aloittamista. Niin ihmeen kauan kesti ennen kuin uskalsin avata "suuni". Juu-u, se VOI olla vaikeeta. Netti on niiiiin täynnä upeita ja inspiroivia blogeja, maailma täynnä ideoita pursuavia sisustuslehtiä ja ystäväpiirissä ihania innovatiivisia ihmisiä. Mitä uutta, erilaista ja kiinnostavaa mulla vois vielä olla annettavana? No, se ehkä selviää pian... siis onko vaiko eikö. Hirveä tarve ainakin on kirjotella ja valokuvailla! Jos lukijoita löytyy ja oma innostus riittää niin tämähän jatkuu pitemmälle kuin alkuun. Eikös?!

Blogin nimi muuten tulee pienestä tuotemerkistäni, jonka alla haaveilen, opettelen, suunnittelen, kehittelen ja joskus jopa saan valmiiksi asti koruja, laukkuja, vaatteita ja milloin mitäkin mieleen juolahtaa tai mihin aika riittää. Tyyliltään tämän blogin sisältö, kuten tuotteenikin, voi vaihdella aivan laidasta laitaan, nopeasti muuttuvien mielialojen mukaan siis. Heh, minkä mä sille voin, että maailmassa on niin paljon monimuotoisuutta ja kauneutta, ettei melkein kaikesta voi olla tykkäämättä!?

Mut hei, superkivaa jos ehditte lukea ja pysyä mukana! Kommentteja odotellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva!