torstai 12. toukokuuta 2011

Pieni piristysruiske

Kun nuo ensimmäiset kesän merkit alkoivat olla ilmassa, ja huomasin ihmisten laittavan innolla parvekkeitaan ja terassejaan kesäkuntoon, tuli itsellekin kova himo sisustaa parveke. Asiassa oli vain pieni ongelma; mulla ei ole omaa parveketta. Höh.
Päätin sitten parvekkeen puutteessa fiksailla kotia kesäiseen asuun. Pesin ikkunat ja tuuletin peitot ja sitten tajusin: tuuletusparveke! Se kaipasi pesua ja miksei myös vähän piristystä. Päätin tehdä siitä itselleni parvekkeen! Tai no, ainakin melkein. Kyseessä kun kuitenkin on kaikkien yhteinen tila, jossa pitää mahtua pyörittelemään peittoja ja mattoja niin eihän sinne kovin kummoisia sisustuksia voi rakentaa. Ja kun kaikki pitää maksaa omasta pussista niin opiskelijabudjetilla solidaarisuudellakin on rajansa, heh.

Ostin siis muutaman ruusun, joille löysin kaapin kätköistä sopivat purkit ja multaa. Matoksi kävin rautakaupasta hakemassa palan edullista terassimattoa. Se oli oikeastaan ainoa vaihtoehto tällaiselle avoimelle partsille. Terassimattojen värimaailma vaan on aika rajallinen ja musta matto oli tietysti loppu, joten päädyin tällaiseen petrolin väriseen, joka aika hyvin piristääkin 50-luvun rapistunutta parveketta. Vanha tuoli oli parvekkeella jo valmiina. Hankasin siitä vaan kaiken irtoavan lakan ja "valmista" tuli! Jonain päivänä ehkä maalaan tuolin vielä mustaksi ellei sille ilmoittaudu omistajaa. Loppukesästä vois parvekkeelle viedä vielä pari kynttilälyhtyä pimeneviin iltoihin...mut siitä sitten myöhemmin. Nyt kesästä nauttimaan!

2 kommenttia:

  1. jihuu, kiva blogi! rupeen heti lukijaks!
    mullaki on blogi, mut se on ruotsiks...:/

    VastaaPoista
  2. Tosi outoa..sain sun kommentin vasta tänään 21.5. Blogger ilmeisesti sekoilee ja pahasti. Eikä sua Catta näy lukijoissakaan jos olet kirjautunut..?
    Hööööh! Mutta kivaa jos jaksat lukee! -K

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva!