tiistai 17. toukokuuta 2011

Helpompaa arkea, kiitos!

Mainostauko, kahvia ja pullaa!
Inhoan silittämistä. Siksi teenkin sitä niin harvoin kuin mahdollista. Siitäkin huolimatta silitän myös lakanat, isona urakkana. Kyllä. Jotkut pitävät mua hulluna, mutta näin on tehtävä kun "äiti on opettanut".. ja sitä paitsi pehmeissä ja sileissä lakanoissa on paaaaljon ihanampaa köllötellä.

Tefal GV8700E0 Pro Minute Aquaplus Anticalc
Tänään kävi sitten niin, että jouduin, tai sanotaanko pääsin, töissä silittämään pari lakanaa. Työvälineenä oli tällainen Tefalin silityskeskus. Tähän asti olen lähinnä naureskellut moisille vehkeille. "Mikä ihmeen keskus? Ja hinta yli 200e. EI VOI olla tarpeellinen."

Nyt olen täysin toista mieltä: käsittämättömän loistava keksintö. Pakko saada! Tällä ihmelaitteella lakanan silittämiseen kului arviolta kolme vaivaista minuuttia. Nappia painamalla höyryä tuli sellaisella paineella, että kaikki rypyt silenivät yhdellä vedolla, tsuih vaan! Myös pystyhöyrytys onnistuu. Lisäksi rauta on sopivan painava, ja säästät käsivoimia kun se hoitaa painamisen puolestasi. Urakkasilittämiseen tää on superkätevä kun vesisäiliökin on iso. Keskuksen pieni koko helpottaa säilyttämistä eikä laitteesta tarvitse tehdä sisustuselementtiä. Kahden vuoden takuu ja kaikkee! Aijaijaijai!
What more could a woman want? ;)
Laskuri alkoi heti rullata päässäni: kuinka paljon aikaa ja hermoja säästäisin tämän avulla, kuinka paljon uneni ja elämänlaatuni paranisivat, kuinka paljon terapeuttisemmaksi inhottava silityshetki muuttuisi? Vastaus: paljon!
MYYTY! ;)Loppukevennys:

"Täällä pyykkivuorta vartioin MINÄ!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva!