lauantai 14. toukokuuta 2011

Purkkeja ja Purnukoita

Tunnustan: olen hullu järkkäilijä ja keräilijä. Keittiössä jokaiselle ruoka-aineelle täytyy olla sen tyyliin ja luonteeseen sopiva purkki. ;) Eihän se nyt käy, että joutuu vääränlaisessa säilyttimessä aikaansa viettämään. Menee maku moisesta!
Mustan Purnukan ostin Iittalan kanta-asiakasalesta jo huhtikuussa. Sen pienempi harmaa kaveri odottaa vielä kaapissa käyttöönottoa. Valkoiset saksalaiset pikkupurkit bongasin juuri kirpparilta eurolla. Kuinka paljon voi parista purkista innostua?! Nehän ovat kertakaikkiaan täydellinen löytö Purnukoiden kaveriksi. Ja juuri sopivia pikkuherkkujen piiloksi. Tanskalainen peltipurkki löytyi jokin aika sitten kirpparilta 30 sentillä.
Purkkeja hankin yleensä vain tarpeeseen, mutta tarjottimia keräilen kyllä vain silmäniloksi. Niitä on yksi kaappi pullollaan. Ehkä täytyy pitää jonain päivänä tarjotinnäyttely!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa et joku keräilee tarjottimia. Niitä ku aina tekis mieli ostaa lisää, mut järkevänä ajattelee ettei niitä tarvi enempää... Nyt tiedän et niitä voi myös keräillä!

    VastaaPoista
  2. Noi valkoisethan näyttää ihan niiltä Iittalan Purnukoilta! Upee löytö, ei käy kieltäminen :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva!