perjantai 13. toukokuuta 2011

Mieletön onni onnettomuudessa!


Mulle sitä aina sattuu ja tapahtuu. Tän kuuluisan perjantain kunniaksi ikuinen epäonneni kääntyi yllättäen huikeaksi onneksi. Nimittäin...

Olen tässä viikon verran makoillut sängyn pohjalla karmeassa flunssataudissa. Kivat työjututkin menivät sivu suun. Harmittaaaaa! Hädin tuskin olen jääkaapille jaksanut raahautua, mutta silloin kun olen niin sänkyyn on ollut pakko sitten mennä ruokailemaan, että on pysynyt tajuissaan. Kaikin keinoin olen tietty yrittänyt parannella itseäni, mm. tällaisella herkullisella (jos nyt mikään kuumeessa juurikaan maistuu paperia kummemmalta) vitamiinipommilla; lämpimiä marjoja hunajalla ja lisäherkuksi vähän vaniljajätskiä.
Herkkuannoksen kanssa sängyn reunalle päästyäni ehdin kyllä sekunnin miettiä, ettei mustikkaa ole fiksua viedä lakanoiden lähelle. Arvaatte varmaan miten kävi? Sinnehän se mustikkamehu vaaleille lakanoille lorahti. Arrrgh!

Eipä siinä auttanut muu kuin yrittää epätoivoisena ja kuumeisena pestä lakanaa saman tien. Kokeilin kaikkia tahranpoistokeinoja, mitä kaapistani löysin, mutta kuten alun perinkin epäilin mustikka oli ja pysyi lakanassa. Yhtäkkiä muistin, että jonkin sisustuslehden mukana tuli näyte Dr. Beckmannin Värin- ja liankerääjäliinasta. Mainos kehui, että liinan ansiosta voi jopa pestä värilliset ja valkoiset pyykit samalla kertaa. Noinkohan? Heitin lakanan ja liinan pyykkikoneeseen. Reilu tunti myöhemmin en voinut uskoa silmiäni: mustikasta ei näkynyt jälkeäkään. Lakana oli kuin uusi. Ihanaa, mikä helpotus! Mieletön tuote, ohhoh. Nämä ne on niitä "aikuisen naisen" pieniä elämän iloja, heh. Rohkeasti vaan kokeilemaan ihmeliinaa!

3 kommenttia:

 1. Hehee :)
  Mullekin tuli se tahrankeräysläpyskä ja täytyykin säästää se, ellen ole nakannut roskiin...

  Sun blogi näyttää TODELLA kivalta, kivaa kun aloitit!

  VastaaPoista
 2. Tuomonen täytyyki hankkia jostaki. =) Saattais olla käyttöä myös meilä. T: serkku

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Maire!
  Vuoroin sisustusvieraissa, eikö? :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva!